Fugt i nybyggeri

Fugtrådgivning

Det kan blive en meget dyr fornøjelse at lukke fugt inde i en konstruktion eller under et gulv i en ellers helt ny bygning. I nybyggeri opstår der helt naturligt en masse fugt fra de materialer, der bliver anvendt undervejs: beton, cement, mørtel, spartelmasse, maling og så videre. Materialerne afgiver fugt efterhånden som de størkner, og det er derfor vigtigt, at for eksempel et trægulv ikke bliver lagt før betonen nedenunder er gennemtør. Risikoen for svamp og skimmel er stor, og potentielt ødelæggende for hele bygningen. Uanset hvad, så bliver det dyrt ikke at have styr på fugtniveauet undervejs i byggeriet. Helbredsmæssigt for de mennesker, der skal bruge bygningen bagefter, og for dig som bygherre, hvis dele af eller hele byggeriet skal gøres om. LBJ Fugtteknik hjælper med:

  • Rådgivning i byggeprojekter
  • Fugtmålinger
  • Affugtning

Kontakt os på 51 23 03 18 og tag en snak om dit projekt.

Fugt i bygninger

Alle typer bygninger, nye som gamle, har risiko for fugt ved forkert brug.

Mennesker afgiver fugt ved de fleste helt almindelige handlinger.

Bare at opholde sig i et rum er nok, men vi laver også mad, går i bad, laver kaffe, tørrer tøj og vasker op. I nye bygninger, som er godt isolerede, betyder isoleringen, at fugten har svært ved at forlade bygningen.

Her er ventilation og gode vaner helt centrale, når fugt skal undgås. I gamle bygninger, som er ringe isoleret, er der ofte kuldebroer og risiko for fugtansamlinger omkring dem. Akutte fugtproblemer opstår ofte ved hul i taget, brud på vandrør eller lignende. Læs mere om vandskader og skimmelsvamp.

Kontakt os på 51 23 03 18 eller på mail lars@lbjfugt.dk

BRUG VORES KONTAKTFORMULAR

 

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Din adresse (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked

    Bevis du ikke er en robot